Over ons

Over ons

Reverse IT is een solution provider. Een partner in intelligente proces verbetering. Wij zijn expert in mobile computing en connected operations.

De combinatie van meer dan 10 jaar ervaring en een no-nonsense bedrijfscultuur maakt ons een betrouwbare partner. Een ambitieus en professioneel team kent de markt, de laatste ontwikkelingen en haar klanten.

Reverse IT staat voor het denken uit de behoefte van de klant. Niet de technologie, maar het eindresultaat van de gebruiker staat centraal.

Missie

“Met intelligente oplossingen bestaand uit een mix van bewezen en recente ontwikkelingen helpen wij onze klanten vooruit. Slim en gebouwd voor de toekomst. ”

Visie

“Wij moderniseren en optimaliseren traditionele industrieën via het leveren van een totaalpakket van robuuste en intelligente technologieën. Via een portfolio gebaseerd op open standaarden, mobile computing en connected operations, ondersteunt Reverse IT de ambitie en uitdagingen van onze klanten. ”

Klantgerichte Flexibiliteit

Het aangaan van op toekomst gerichte relaties is ons doel. Bedrijven op maat gemaakte oplossingen bieden met oog voor de unieke situatie van de klant. Reverse IT levert oplossingen die beter werken en kosten besparen. We weten wat er in de markt speelt en richten ons op datgene waar de klant echt behoefte aan heeft.

No-nonsense resultaat

Helder en eerlijk, dat is hoe wij werken. De mensen van Reverse IT werken op basis van de behoefte van de klant. Medewerkers hebben ruime ervaring en de ambitie om betere resultaten te bereiken. Ze hebben de drang om het maximale er uit te halen. Goed is niet goed genoeg, Reverse IT is altijd bezig met verbetering.

Altijd, zekerheid

Reverse IT snapt wat connectiviteit, big data en IoT betekenen voor de sector en vertaalt dit in concrete verbetering van processen. Wij willen als organisatie voorspelbaar zijn in waar we voor staan. ‘Zeker’ betekent het nakomen van afspraken met opdrachtgevers en partners. Al gedragen we ons als start-up entrepreneurs in een traditionele wereld, we maken waar wat we beloven. Altijd.

Transparant samenwerken

De wereld verandert snel en nieuwe technologie maakt alles mogelijk. Reverse IT begrijpt de mogelijkheden die deze ontwikkelingen bieden en helpt haar klanten met de optimale oplossing. Transparant is hoe we werken. Helder, zonder dubbele agenda en met één doel, een meetbare verbetering, als antwoord op de vraag van onze opdrachtgevers.