Reverse Rentals

Reverse Rentals

Tijdelijk extra apparatuur benodigd voor een voorraadtelling, tijdelijk tekort, evenement of piekperiode? Reverse IT biedt een breed scala aan barcode apparatuur en mobile devices voor tijdelijke inzetbaarheid. Geheel naar uw behoeften kunnen wij de units vooraf configureren en naar verschillende locaties verzenden, zodat u direct na onvangst aan de slag kunt gaan. U kunt de huurcontracten uitbreiden met diverse soorten support, zodat u ten alle tijde voorzien bent van de juiste apparatuur. Blijkt naderhand dat de gehuurde devices voor een langere tijd nodig zijn? Dat is geen probleem, naar gelang kunt u de huurtermijn verlengen tegen aantrekkelijke tarieven.

   PRODUCTIVITEIT
Loopt de productiviteit gevaar vanwege tekorten op de werkvloer? Wilt u alleen een piek opvangen en niet met overtollige hardware achter blijven? Kies voor een tijdelijke invulling zonder risico’s.
     
   FLEXIBILITEIT
Reverse IT begrijpt de operationele en financiƫle implicaties die bedrijven ondervinden bij het beheer van activa, voorraad en warehousing. Daarom bieden wij op maat gemaakte en flexibele verhuuropties voor apparatuur. Profiteer van minimale kosten vooraf, flexibele afneemperiodes en technische support met de flexibele huuroplossingen van Reverse IT.
     
  MAATWERK
Wat de toekomst brengt is lastig te voorspellen, daarom stellen wij met u een flexibele afneemperiode samen met minimale kosten vooraf. Verlengen? Pay-per-Use? Geen probleem.
     
  TRY BEFORE YOU BUY
Voor u een grote investering doet, wilt u zeker zijn dat het device voldoet aan uw wensen en eisen. Reverse IT biedt u de gelegenheid om producten te proberen of testen op uw eigen locatie. Wanneer het product niet voldoet niet aan uw wensen of wanneer u een ander product wil testen, dan kunt u de producten kostenloos terug sturen.
     
  PAY PER USE
Toegang tot potentieel ongelimiteerde resources, maar alleen betalen voor hetgeen wat daadwerkelijk wordt gebruikt, dat is de pay-per-use structuur. Het is kosteneffectiever voor het bedrijf dan het onderhouden van een grote infrastructuur die de gemiddelde rekenkracht overtreft. Een volledige en up-to-date versies tegen een kleine vergoeding, zelfs voor klein dagelijks gebruik.
     
  SUPPORT
Onze rentals komen met technische support. Wat zijn de vereisten? Geheel naar uw behoeften kunnen wij de units vooraf configureren en naar verschillende locaties verzenden zodat u direct na ontvangst aan de slag kunt gaan.
     

 

 
informatie of een prijsaanvraag?

Sales

Meer weten, of een prijsaanvraag? Bel dan met Sales:

+31(0)591 535 190

of mail: sales@ontest.nl