Repairs

Repairs

Reparatie

Storingen of een defect aan uw barcode-apparatuur zijn vervelend. Op het Reverse IT Repair Center voeren wij graag reparaties uit op uw kostbare apparaten. Snel, professioneel en tegen een fractie van de kosten van een nieuw apparaat. U hoeft geen klant bij Reverse IT te zijn om uw reparatie aan te melden.

repair_smallHet Repair Center is onafhankelijk. Deze gecertificeerde reparateurs hebben verstand van o.a. scanners, labelprinters, PDA’s, smartphones en andere mobile devices van gangbare merken (Apple (iPhone), Blackberry, Datalogic, Honeywell, Intermec, LXE, Motorola, Opticon, Pidion, PSC, PsionTeklogix, Symbol, Unitech, Zebra etc.). Hoewel we gecertificeerd zijn, werken we los van de fabrikant. Het grote voordeel hiervan is dat wij u concurrerende prijzen bieden en een korte doorlooptijd hebben. Met een hoge klanttevredenheid als gevolg.

Hoe werkt het?

  1. meld uw reparatie aan door op onderstaande button te klikken (heeft u meer dan 10 apparaten die u wilt aanmelden? Neem dan contact op met ons salesteam
  2. vul het Repair Return formulier dat u na aanmelding ontvangt zo zorgvuldig mogelijk in en print deze uit;
  3. verpak de apparaten goed voor verzending en stuur deze met het geprinte Repair Return formulier naar Reverse IT (Waanderweg 22, 7812 HZ Emmen) t.a.v. Repair Center.
  4. na ontvangst starten wij een onderzoek naar uw klachten. Wij berekenen geen onderzoekskosten;
  5. zodra inzichtelijk is wat er met uw apparatuur aan de hand is, ontvangt u van ons een reparatievoorstel met werkzaamheden, kosten en tijdplanning;
  6. gaat u akkoord met het reparatievoorstel, dan gaan wij voor u aan de slag. Wij houden u daarbij uiteraard goed op de hoogte van verdere ontwikkelingen.Kunt u niet zo lang zonder uw apparatuur? Maak dan gebruik van onze ‘swap’ garantie.

Stappenplan_2

Wat kost het?

Om te achterhalen wat uw apparatuur mankeert, onderzoeken onze medewerkers uw opgestuurde devices grondig. Als duidelijk is waar de storing of het defect vandaan komt, krijgt u een prijsindicatie voor de betreffende reparatie. Gaat u akkoord, dan gaan wij voor u aan de slag. Na reparatie krijgt u dan de devices weer teruggezonden. Voor meer informatie kunt u terecht bij ons salesteam.

Reparatie aanmelden

 

Informatie

Organisatie:

Evt. referentie nr.:

Naam:

E-mail:

Tel. nr.:

Retour adres:

Aantal apparaten:

Apparaten (max 10)

Apparaat 1:Apparaat 2:Apparaat 3:Apparaat 4:Apparaat 5:Apparaat 6:Apparaat 7:Apparaat 8:Apparaat 9:Apparaat 10:Met het versturen van dit aanmeldformulier accepteert u de voorwaarden repair.

Diensten