Certified Selection

Certified Selection

Reverse IT voert een breed assortiment aan voorlaatste modellen, geheel gereviseerd op basis van uw eisen en wensen, voor verlengde inzetbaarheid van de apparatuur die u reeds in gebruik heeft. Alle refurbished hardware heeft een grondige revisie ondergaan, waarvan reiniging, reparatie & vervanging van defecte componenten en de grondige eindtest vast onderdeel zijn.

   180 DAGEN GARANTIE
Alle Certified Selection hardware wordt standaard geleverd met 180 dagen garantie; Onvoldoende? Garantietermijnen zijn tegen aantrekkelijke tarieven uit te breiden tot maximaal 3 jaar.
     
   SCHERPE PRIJZEN
Met dank aan de zeer scherp geprijsde Certified Selection modellen kunt u wel 40% besparen op de aanschaf van nieuwe hardware terwijl u indirect een bijdrage levert aan duurzame circulaire economie. 
     
  STANDAARDISATIE
Bespaar niet alleen op de aanschafprijs en afschrijvingskosten, maar ook op beheer, onderhoud en installatie. U kunt blijven werken met de vertrouwde modellen in uw bestaande install base.
     
  UITGEBREID PORTFOLIO
Het Certified Selection bestaat o.a. uit Mobile Computers, barcode scanners, labelprinters, truck terminals en tablets. Staat uw product niet in de catalogus? Informeer naar de beschikbaarheid. 
     
  SUPPORT
Hulp nodig met (bestaande) software of instellingen? Raadpleeg onze techneuten en neem contact op met onze technische support desk. Wat zijn de vereisten? Geheel naar uw behoeften kunnen wij de units vooraf configureren en naar verschillende locaties verzenden zodat u direct na ontvangst aan de slag kunt gaan.
     

CERTIFIED SELECTION CATALOGUS

Sales

Meer weten, of een prijsaanvraag? Bel dan met Sales:

+31(0)591 535 190

of mail: sales@ontest.nl